Новина 13.03.2019
Міжнародний день річок
14 березня у багатьох країнах відзначається Міжнародний день річок (International Day for Rivers).
Новина 11.03.2019
Стартував VI екологічний конкурс “Вода – джерело життя на Землі”
В цьому році тема конкурсу: “Вода -це життя”. Запрошуємо всіх школярів міста прийняти участь у конкурсі.
Новина 07.03.2019
Новина 04.03.2019
Давайте берегти воду разом
Серед численних національних і міжнародних свят є не тільки радісні і галасливі, але й такі, що змушують задуматися і прийняти близько до серця проблеми навколишнього світу. Тема таких не простих свят – екологія.
Новина 01.03.2019
ЗАЯВА ПРО ЕКОЛОГІЧНІ НАСЛІДКИ ДІЯЛЬНОСТІ
ТОВ “БІЛОЦЕРКІВВОДА” розробило проектну документацію «Технічне переоснащення водопровідних очисних споруд (ВОС) з влаштуванням системи двоступінчастого фільтрування в м. Біла Церква, Київської області»
Новина 27.02.2019
До уваги споживачів, які одержують житлову субсидію
З березня 2019 року змінюється механізм виплати житлових субсидій.
Новина 26.02.2019
Відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми на 2019 рік
21 лютого 2019 року пройшло відкрите обговорення оприлюднених документів щодо розгляду проекту Інвестиційної програми ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2019 рік.
Новина 25.02.2019
ТОВ “БІЛОЦЕРКІВВОДА” запрошує на роботу
В зв`язку з наявністю вільних вакансій ТОВ”БІЛОЦЕРКІВВОДА” запрошує на постійну роботу:
Новина 22.02.2019
Засідання «Круглого столу» з обговорення проекту «Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Біла Церква»
22 лютого 2019 року відбулося засідання «Круглого столу» з обговорення проекту регуляторного акту – рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Біла Церква».
Новина 19.02.2019
Цінність підприємства «БІЛОЦЕРКІВВОДА» – його працівники
Головна цінність підприємства «БІЛОЦЕРКІВВОДА» – його працівники, які знають і люблять свою справу. На підприємстві працюють висококваліфіковані робітники, високопрофесійні спеціалісти з великим досвідом роботи.